Gradonačelnik Milić organizovao prijem za upravu i igrače FK Crvena zvezda

15.11.2019. Gradonačelnik Brčkog Siniša Milić ugostio je u Gradskoj vijećnici visoku delegaciju FK Crvena zvezda iz Beograda, predvođenu predsjednikom Upravnog odbora Svetozarom Mijailovićem te legendama fudbalske ekipe iz prethodnog perioda i igračima koji su danas u timu, kapitenom Markom Marinom i Milanom Gajićem.

Image for news

„Zahvaljujući brčanskom Udruženju navijača 'Crvena zvezda', kojih na prostoru Distrikta ima veliki broj, organizovali smo ovaj susret. Predstavnici Crvene zvezde su nas počastili svojim prisustvom, potvrdili sve ono što smo znali, da je riječ o izuzetnom sportskom kolektivu, ali i ljudima koji imaju osjećaj i senzibilitet za armiju svojih navijača. Bilo je zadovoljstvo družiti se s njima”, rekao je gradonačelnik Milić. 

Predsjednik Upravnog odbora Crvene zvezde Svetozar Mijailović istakao je da je posjeta Brčkom ispunjenje obaveze FK Crvena zvezda prema navijačima u Brčkom, koji su, kako je naveo, vjerni pratioci Zvezde gdje god ona igrala.

„Mi želimo da imamo baš takve navijače i drago mi je da sam čuo da se udruženje bavi i humanitarnim radom i na taj način čini sport i sve ono što se u vezi sa sportom dešava ljepšim i prihvatljivijim. Dobrodošli ste svi na naš stadion Rajko Mitić”, dodao je Mijailović. 

Duško Letić, predsjednik Udruženja „Crvena zvezda” iz Brčkog, zahvalio se gradonačelniku Siniši Miliću na organizaciji prijema i delegaciji iz Beograda na dolasku u grad na Savi u kojem će večeras biti organizovano neformalno druženje navijača Crvene zvezde s igračima i upravom kluba. On je dodao da će večer biti humanitarnog karaktera. „Prikupljat ćemo novac za pomoć porodici Dragičević, odnosno za troje djece koji su ostali bez roditelja”, rekao je Letić.