Gradonačelnik Milić obradovao mališane novogodišnjim paketićima

27.12.2019. Gradonačelnik Brčkog Siniša Milić uručio je danas novogodišnje paketiće djeci u Obdaništu „Naša djeca“ u naselju Kolobara.

Image for news

Ured gradonačelnika tradicionalno je i ove godine osigurao paketiće za 420 djece, koji pohađaju ovo obdanište, a ukupno 700 mališana u našoj lokalnoj zajednici obradovano je novogodišnjim paketićem.

„Djeca se obraduju i paketićima i Djeda Mrazu, a najveći poklon dobijemo mi koji prisustvujemo njihovim predstavama. Oni se svake godine potrude da zajedno sa svojim odgajateljima prirede prigodan program, a s druge strane za nas je ovo motivacija da kroz ovu djecu vidimo šta je to naš motiv za sve ono što radimo, a to je da im život učinimo sretnijim i da se osmjesi s njihovih lica ne skidaju”, rekao je gradonačelnik Milić. On je dodao da se radi na proširenju kapaciteta vrtića. „Obdanište u naselju Ilićka privodimo kraju, a planiramo izgradnju i dodatna dva”, zaključio je Milić.

On je rekao da mu je bilo zadovoljstvo biti s djecom i zaželio im sve najbolje u 2020. godini.

Gradonačelnik je podijelio paketiće i korisnicima Centra za mentalno zdravlje. Ovom prilikom sa dr. Zlatom Paprić razgovarao je o inicijalnim aktivnostima za pokretanje aktivnosti u pogledu početka rada dnevnog boravka djece s poteškoćama u razvoju kako bi u budućnosti mališani mogli boraviti u ovom centru duže vrijeme u toku dana i bez roditelja.