Čestitka povodom 1. svibnja – Praznika rada

Povodom Prvog svibnja – Međunarodnog blagdana rada svim građanima Brčko distrikta Bosne i Hercegovine upućujemo iskrene čestitke, uz želju da zajedničkim radom i naporom stvorimo bolje uvjete života i rada u našoj zajednici.

Image for news

              Prvi svibanj je simbol borbe za radnička prava i izraz radničke solidarnosti i on nas podsjeća kako je nužno ulagati svakodnevne i maksimalne napore kako bismo poboljšali status radnika i osigurali ostvarivanje jednog od najvažnijih prava – pravo na rad. 

            Vlada Brčko distrikta Bosne i Hercegovine svjesna je teškog stanja radnika i prepreka na koje građani nailaze u ostvarivanju svog osnovnog prava. Stoga, naša opredijeljenost je da osnažimo radnička prava kroz različite mehanizme: dodjelom gospodarskih podsticaja, pružanjem podrške novim poslovnim inicijativama, zapošljavanjem mladih kroz brojne programe i zajedničkim dijalogom sa sindikatima. Predan i kontinuiran suradnički rad je ključan za stvaranje boljeg životnog ambijenta, u kojem će radnici uživati sva prava koja su im zajamčena najvišim domaćim i međunarodnim aktima 

            U želji da u dobrom raspoloženju provedu predstojeći blagdan, svim građanima Distrikta čestitamo Međunarodni blagdan rada. 

 

       Dogradonačelnika                                                  Gradonačelnik

         dr. Anto Domić                                                  prim. dr. Zijad Nišić